Laboratorijas ezītis

Ezītis miglā Laboratorijas ielā atrodas Grīziņkalnā, Laboratorijas ielā 11. Šis ir Ezīša jaunākais bāriņš,  un pirmoreiz savas durvis tas vēra 2017. gada 1.martā. Šis bārs/kafē “Ezītis miglā” atšķirībā no saviem brāļiem nav tik plašs, tomēr dikti omulīgs, un vietas pietiek gan rīta kafijas baudīšanai, gan mierpilnām pusdienām, kā arī lustīgām ballītēm nedēļas nogalē. Bāriņa interjers, protams, ir ieturēts “Ezīša stilā” ar dažādām kičīgām ilustrācijām un aforismiem, par ko paldies sakām māksliniecei Sandai Undzēnai. :) Arī šajā Ezītī cenas ir demokrātiskas, kā jau allaž.  Pie mums varēsi ne tikai gardi paēst pusdienas vai iekost kādu uzkodu, klāt piedzerot glāzi vīna vai dievīgu kokteili, bet arī gūt mieru no iekdienas straujā ritma. Ezīša laboratorija ir vieta, kur rodas idejas, jaunas garšas un neaizmirstami mirkļi. Vasarā tevi priecēsim arī ārā – terasē uz ielas un arī mūsu jaukajā iekšpagalmiņā.

Ja vēlies pie mums svinēt jubileju, tad, uzrādot jubilejas faktu apliecinošu dokumentu, saņemsi 10% atlaidi bārā dzērieniem visai kompānijai. Vari jau laicīgi rezervēt galdiņu(s) sev un saviem draugiem, lai parūpētos par feinu ballīti! Ir iespējams arī noīrēt visas bāra telpas, bet par šādu iespēju noteikti jārunā individuāli, droši prasot pēc menedžera kontaktiem! :)

Darba laiks: katru dienu no 12.00 līdz pēdējiem klientiem

Galdiņu rezervācija, nozaudētās mantas un cits info: pa tālruni 27060860  vai rakstot uz e-pastu migla@ezitis.lv (rezervāciju nedēļas nogalēs iespējams pieteikt līdz 21:00). Pieņemam arī rezervācijas privātajām ballītēm.


iEzītis:

Ēdienkarte un Dzērienkarte
Ezītis Miglā Laboratorijas ielā piedāvā tik pat lieliski pagatavotās Ezīša pamatvērtības kā citos bāriņos, piemēram, šeit jūs vienmēr varēsiet atrast vienus no labākajiem frī kartupeļiem pasaulē, nemainīgi labo cūkgaļas karbonādi Ezīša gaumē un prasmīgi izvārīto pastu. Un ne tikai! Ezīša laboratorija strādā pie jaunu gardumu izstrādes ko piedāvāt saviem viesiem. Šeit Ezītis pētīs, mācīsies, grilēs, kūpinās, fermentēs un visādi citādi strādās ar ēdienu, lai nelielo Grīziņkalna bāriņu būtu interesanti un garšīgi apmeklēt ne tikai pāris reizes, bet regulāri. Katru nedēļu piedāvāsim īpašos nedēļas ēdienus pie kuriem būsim kārtīgi piestrādājuši, kā arī katru svētdienu aicināsim uz laiskām, nesteidzīgāk brokastīm ar klasiskiem un interesantiem brokastu piedāvājumiem.

Daži foto no atvēršanas svētkiem un ikdienas: